Pages

Thursday, 20 November 2014

Empire State of MindYo homies!

Arvaatkaa missä minä olen huomenna illalla?
Mikä olisi parempi paikka viettää uuden elämänsä ensimmäisen työviikon loppuhuipentuma kuin sillä yhdellä saarella? Let's hear it for...? 

Pakkasin tuossa kahdeksan ja puoli minuuttia, minkä koin olevan aivan tarpeeksi ja romahdin sohvalle Viaplayn ja Kolme Kaveria jäätelön kanssa. Tällä kertaa aion AION, ottaa enemmän kuvia. Menemme ainakin katsomaan Turistin dokumenttielokuvaa Lincoln Centeriin. How cool is that? Lisäksi saan treffata maailman sympaattisimman opiskelukaverin oikiksesta. Hän on siellä töissä asianajotoimistossa. Aion onkia hänestä ensikäden tiedon siitä, miten rankkaa se monien kauhuskenaarioiden ympyröimä Nyki-asianajotoimistomaailma on. Onko se sitä the Suitsia vai?

Minun agendallani on myös pakolliset manipedit (maassa maan tavalla!) ja ehkä yhdet talvinilkkurit. Sellaiset lämpimät ja käytännölliset. Ihan niinkuin konseptit 'lämmin', 'käytännöllinen' ja 'kivat nilkkurit' yhtenevät millään taajudella minun päässäni. As if.


2 comments:

  1. oi että ihanaa, miten sun kaveri on päässyt sinne töihin, jos kerran Suomessa opiskellut osaatko sanoa? se ei kai kauheen helppoa ole. Laita paljon postauksia tulemaan :)

    ReplyDelete
  2. Kaverini on ollut monta vuotta töissä yhdessä Helsingin isoimmista toimistoista (yritysjärjestelyt -ryhmässä). Tämä jenkkifirma tarjosi heidän toimistolle ns Secondment -paikkaa, mikä on käytännössä firmojen toisille tarjoamia "harjoittelu" tai "lainajuristi" -paikkoja. Niiden tarkoitus on kai lähinnä lisätä yhteistyötä firmojen välillä mutta vastaanottava yritys voi tietysti saada siitä sitten myöhemmin hyvän rekryehdokkaan, jonka jo tuntevat entuudestaan ja, joka tuntee talon tavat. Näiden secondmentien tarjoaminen ainakin Suomen sisällä on aika yleistä aa-toimistoissa (niin että asiakasyritys tarjoaa juristille secondment-paikan). Toimisto yleensä valitsee ehdokkaistaan kuka saa lähteä. Nykiin pääsy on vähän harvinaisempaa ja vaatii melkein, että on isossa aa-toimistossa töissä (isoilla on parhaimmat suhteet jenkkeihin). Mutta ei siis mitenkään mahdottomuus, että kävelee Central Parkissa työmatkaansa joku päivä :) Kaverini on mielestäni 9 kk siellä. Voin kyllä udella lisää prosessista, jos kiinnostaa. Hyvää viikonloppua!! Ja tosi kiva että kommentoitte!

    ReplyDelete


Back to Top