Pages

Monday, 2 March 2015

When everything else fails - suit up!Heippahei!

Viime päivien teemat ovat olleet:

  • Asunnot. Käynyt katsomassa paria kämppää Ullanlinnassa. Tosin en ole henkisesti ihan varma voinko palata sinne. Rakastan tätä Hietsun/Meilahden merenläheistä vehreyttä. Kaivarin/Eiranranta on pelkkää asfalttia. Asfalttia ja tuttuja. Goodbye incognito. Mutta toisaalta pidän Ullanlinnan eloisuudesta. Töölö on vähän uinuva. Ja vaikein: tutut ovat Ullanlinnassa/Punavuoressa - duuni Töölössä. Eioohelppooo.
  • Vauvat. Tai itse asiassa yksi tietty 5 kk vanha pieni herra. Siis maaaailman suloisin. Meillä oli treffit tiistaina ja toiset heti lauantaina. It's getting serious.
  • Lenkkeily. Nyt kun lumet ovat sulaneet, niin mieli tekee kovasti taas juoksemaan. Aloitinkin tuossa viikon 10 kilsan aamulenkillä. Haluaisin ilmoittautua taas johonkin maratoniin. Mutta on pakko yrittää saada nämä kropan jumit auki ensiksi. HCR:iin olen kuitenkin ilmoittaunut töiden kautta. Elämäni ensimmäinen.
  • Kukat. Olen innostunut ostamaan kukkia taas useammin. Kevättä rinnassa tai jotain. Nyt ikkunalaudalla komistelee lemppareitani, haalean vaaleanpunaisia neilikoita.
  • Puku. Tänään vedin pitkästä aika suit up -meiningillä. Ihan kauluspaidat ja kaikki. Tuntui kyllä todella hyvältä. Ehkä pitää alkaa wallstreettaamaan taas vähän enemmän. Eihän ylipukeutumisesta voi olla mitään haittaa. Fake it 'til you make it jne.
  • Tweet tweet. Olen alkanut innostumaan Twitteristä. Ajatuksenkulku alkaa rytmittymään 140 merkin pituisiin mietteisiin. Tulkaa mukaan leikkiin!! Minut löytää nimellä @ojaljas. 
  • Harmaus. Eikä pelkästään Sen Yhden Leffan takia vaan myös koska en ole taas nähnyt aurinkoa varmaan viikkoon. Mutta hei, en ole katkera. Tooooodella harmaiden viime päivien kunniaksi väritöntä teemaa myös kuvamaailmassa.Loppukevennyksenä Dinglen uusi kaupunginosajako. #westsidebestside


No comments:

Post a Comment


Back to Top