Pages

Saturday, 10 September 2016

Bienvenue Automne!


En varmaan koskaan ole harmitellut syksyä. Se on uusien alkujen, värikkäiden puiden ja ekojen kirpeiden aamujen aikaa. Olin nuorenakin aina innoissani kun pääsin kouluun (ja sain uuden repun).

Ainut mikä vetää naaman todella vääräksi on marraskuu ja hyinen vesiräntäsade joka piiskaa kovassa tuulessa naamaan. Ja tämä kaikki sekoitettuna pimeydellä, jota lumi ei vielä ole valaissut. Hyi. Mielestäni opitmaalisinta olisi viettää marraskuu ja maalis-/huhtikuu siellä missä ruoho on vihreämpää. Jos olisi duuni jota voisi tehdä ulkomailta niin pakkaisin kimpsut ja kampsut ja sanoisin hellurei!

Tänä syksynä olen jopa aloittanut jotain uutta, nimittäin aikuisten ranskan jatkokurssin Työväenopistolla. Harmittaa että olen lukenut ranskaa varmaan viisi vuotta ja kirjoittanut ylppäreissäkin, mutta kieli on valunut hukkaan kun sitä ei millään lailla harjoita moneen vuoteen. Sitä paitsi saan vähän aivojumppaa, mikä ei varmaan ole pahitteeksi sekään. Istuinkin viime keskiviikkona Ressun peruskoulussa yhdessä eläkeläisten kanssa ja äänsin ääneen Parfait II:sta. Tuntuu, että on ikuisuus siitä kun olen opiskellut.

Lähden maanantaina Nykiin ja siellä onkin vastassa minipaluu kesään. Tällä hetkellä ennuste näyttää 25-30 astetta koko ensi viikolle.

I don't mind.

No comments:

Post a Comment


Back to Top