Pages

Monday, 26 September 2016

Häähommia

Kuolen häpeästä.

Kävin tässä eräänä kauniina iltana skumppispäissäni ehkä ensimmäisen kerran puoleen vuoteen Pinterestissä. Syy oli se, että olimme kaverin kanssa jutelleet talvihäistä ja minä vanhaan tapaani paasannut siitä miten en millään käsitä miksi kaikki innosta piukeena änkevät naimisiinmenonsa kesälle. Miksi? Kun näin tekee tasan tarkkaan kaikki muutkin? Miksei jengi ole älykkäitä - khrm, niinkuin minä - ja halua talvihäitä? Siinäpä sitten kutsuvieraita potuttaa, kun on ainakin kolmet muut häät ja polttarit - ja huonolla tsägällä myös hautajaiset - Suomen minimaalisen suven aikana. Kesä loppuu kesken ja kaikkien lomamoodi on pilalla koska pitää joka kirotun viikonloppu käyttää joko häihin, polttarirymyämiseen tai jomman kumman suunnitteluun.

Eeeeeeniweis. Itsehän siinä suuressa viisaudessani päätin Pinterestata talvihäitä. Sillä eihän talvihäät ole loskaa ja harmautta. Ne on turkiksia, lumikinoksia ja rekiajelu kirkosta. Siis niin paljon coolimpaa kuin joku kämänen kukkaseppele pään ympärillä, koivuja ja hyttysen puremat pakarat.

Kävinpä sitten pinnaamassa todistusaineistoa (*tässä ihan pienellä voin myöntää että vähän kyllä innostuin kuvista ja ihan puhtaana todistusaineiston keräämisenä itse menettelyä ei voine pitää) kivoista talvihääjutuista (mitä niitä nyt on: bukettia, pukua, kynttilöitä jne). Siinä tovin pinnattuani juolahti eräs pienen pieni detalji mieleen.

Niin.

Pintesresthän on siinä mielessä kelmu veijari, että se mitä sinne pinnaat, tulee seuraajillesi tiedoksi. Eli, siinäpä viitisenkymmentä seuraajaa sai sitten jonkinlaisen ilmoituksen, että Ojalan Jasmiina se käy pinnailemassa hääjuttuja. Koska tuota toimenpidettä ei tutkimustulokseni perusteella mitenkään peruta, niin näinhän se sitten on myönnettävä, että niin kävi. Olen virallisesti pinnannut hääjuttuja.

Myös rakas sukulainen keksi tietysti vetää tästä kaiken ilon irti ja kysyi tuossa viikonloppuna heti avopuolisoni ensimmäistä kertaa tavattuaan, että "Milloin tanssitaan häitä?" Kun oli kuulemma Pinterestistä näkynyt että meikäläinen on selkeästi alttarille suuntaamassa. Kiitos very much.

En ole menossa naimisiin, en ole kihloissa, enkä varmaan tämän jälkeen koskaan mene kihloihin (myös avopuoliso seuraa minua Pinterestissä ja on varmaan saanut ilmoituksen, että olen menossa naimisiin jonkun kanssa - eroilmoitusta odotellessa). Niin ja Pinterestiä käytän tästä lähtien puhtaasi epäromanttisiin tarkoituksiin.


Terveisin, very much not engaged.

4 comments:

 1. Pinterestissä voi kyl perua pinnssinsä. (siellä oikeessa yläkulmassa on se henkilön kuvake. Sitten valkkaa ne pinnssit yksitellen ja sen kynäkuvakkeen kautta "Delete pinns"

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ai - oli sitten tämäkin somekriisi aivan turha :D.

   Delete
 2. Olen ainakin toistaiseksi muistanut olevani Pinterestissä omalla nimelläni, joten jätän pinnaamatta kaikki häät ja vauvat. Kai sitä haaveilla saa, vaikka virallinen vastaus onkin, että katellaan näitä sitten 10 vuoden päästä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, vastedes muistan minäkin olevani omalla nimellä :D Mutta aivan totta, saahan sitä haaveilla. Ainut ongelma se, että muut sitten tulkitsevat että olet menossa naimisiin/raskaana heti kun äkkäävät kyseisenlaista epämääräistä toimintaa.

   Delete


Back to Top