Pages

Thursday, 15 September 2016

We had one job.

En yleensä valita. Varsinkaan tällaisesta asiasta.
Mutta hitto täällä on kuuma. Vetää pikkaisen mehut aktiivisuudesta kun on vähän jano ja pöhöttynyt koko ajan. Saadaan todellakin vuoden viimeiset helteet kärryyn ennen paluuta.

Kävimme eilen Museum of Natural Historyssa. Olen käynyt jo pari kertaa, mutta siellä on sen verran nähtävää, että mielellään museossa kävelee kerran jos toisenkin.

Ja sitten pääuutiseni. Ostimme aamulla jämäliput Lion Kingiin iltanäytökseen. Meillä oli siis käytännössä yksi, uno, ainoa asia buukattuna ja ennalta sovittuna koko viikoksi ja sen oli määrä olla eilen klo 19.

No siinä 18.20 nousen sängystä ja rupean kihartamaan tukkaa "sehän on vain kahden korttelin päässä" asenteella. Siinä välissä sitten kriiseilin vaatteista ja siitä minkälaisia valtavia vastoinkäymisiä elämässäni on kun en omista kivaa hametta.

9 vaille lähdemme juoksemaan korkkarit päällä - minulla 12 sentin Guccin kiilakorkosandaalit, kaverilla 8 sentin Louboutinit - vauhti oli sen mukainen ja kivulias. Kävi ilmi että teatteri olikin 10 korttelia ylöspäin. Yritin kontrolloida hermoni, mutta tällä kertaa en vetänyt niin kunnialla. Paahdoin sadatellen ja mutisten ihmisvastavirrassa ylöspäin ja tukasta suurin piirtein sauhusi. Lopuksi saavuimme 15 minuuttia myöhässä esityksestä ja jouduin aivan nolona änkemään ja tönimään muita rivissäni, päästäkseni paikalle. Hävetti aivan sairaasti. Huonosta alusta huolimatta itse musikaali oli todella hyvä. En ole mikään musikaali-ihminen mutta näyttävät ja värikkään puvustukset, sekä biisit olivat niin hyviä, että välillä itkin ja välillä nauroin. Suosittelen kyllä. Saimme ne saman päivän jämäliput 99 dollarilla per lippu. Muuten ne lienevät min 130 dollarin hujakoilla. Kun tämä tuli niin jopa meitsiltä valui kyynel.

Ja päivän kevennys: edessäni istui kiinalainen perhe joista molemmat kaksi lasta veti varmaan syvimpiä hirsiä ikinä. Äiti yritti pitää heitä hereillä musikaalin pauhatessa ja tökki heitä silloin tällöin, mutta huonolla menestyksellä. Skidit olivat aivan koomassa suut auki. Heille ne 130 dollaria / lippu olikin varmasti money well spent.

Vedimme muuten über terveellisen lounaan Shake Shakissa, mikä oli jatkoa muutenkin Sydänliiton suosittelemalla lähinnä suolaan ja rasvaan painottuvalla dieetillämme. Mutta Shake Shak oli sairaan hyvä! Vähän kuin Naughty Burger, mutta paljon paremman makuinen. Mielestäni esim Kaliforniassa hehkutettu In n Out burger jää Shake Shakin varjoon. Tämän postauksen jälkeen en laita enää mitään kuvia itsestäni. Lihotaan varmaan kilo joka päivä.


Turisti @ Central Park
Turisti @ WTC One World
Turisti @ lööbii
Turisti & sen muijakaveri
Turisti @ Times Square
Turisti näki talon

No comments:

Post a Comment


Back to Top