Pages

Monday, 9 January 2017

Onnellinen ja laihaISH

Jippii! Jo viikko herkutonta elämää takana päin!
Vaa'alle en tosin ole uskaltautunut vieläkään...huoh. Odottelen sellaista aamua jona olisi jotenkin erityisen hyvinvoiva fiilis. Ehkä huomenna.
Vatsatreenejä ollaan vedetty aivan haasteen mukaisesti. Täytyy tosin sanoa, että se ensimmäisen viiden päivän setti oli ihan esikoulua verrattuna tähän toiseen osioon, jossa lisättiin tekemistä 50%. Itken jo kivusta sitä viimeistä settiä ajatellessa, kun tekemisen tasoa on nostettu 300%. Hitto kun tulee olemaan vatsalihakset tikissä jos tämän pystyy vetämään kunnialla loppuun.

Muuten olen treenannut nyt urhoollisesti ihan joka päivä...jollakin tavalla. Tänään esimerkiksi piti käydä juoksemassa pidempi lenkki mutta kun vastatuuli iski Mutterin kohdalla niin meni fiilis. Tein sitten siinä vähän askelkyykkyjä ja jatkoin nöyränä kotiin sisälle treenaamaan. Tulikohan siinä nyt edes 3 kilsaa juostua. Hyötyliikuntakin on tippunut, kun toimistomme muutti muiden mainostoimistohipstereiden leikkikentälle Punavuoreen. Kävelen töihin yhdeksässä minuutissa. Kelatkaa. YHDEKSÄSSÄ minuutissa. Nice.


Muuten tämä herkuttomuus on sujunut aika hyvin. Hedelmät toimii korvikkeena. Ja olenkin tainnut mainita, etten lähtökohtaisesti ole niiiin perso makealle, vaan enemmänkin kaikelle leivälle, lihalle, juustolle, pähkinöille jnejne kaikelle mitä nyt on makean sijaan.


Maanantain kunniaksi myös pari kipaletta iloksenne. Ainakin ne on tuonut minulle iloa viime päivinä.The Worm is Green - To Them We Are Only Shadows

The XX - On Hold
Kaskade & Felix Cartal “Fakin It (ft. Ofelia K)” | Hotel Garuda RemixNo comments:

Post a Comment


Back to Top